Monday, June 7, 2010

Crow Zero


wahaha..new movie lgik..not new la..movie ni da bzaman release but bru jer dpt dsntap mlm td..tjuknyer 'Crow Zero' lakonan Yamada Takayuki as Tamao Serizawa n Shun Oguri sbg Takiya Genji

citer ttg sbuah skola (Suzuran High School o dlm bhsa jepunnyer Suzuran Gokuen)..kat cni sume plajar adlh gengster n diorg sume brebut nk jdik leader kat skola tu..spa2 yg jdik leader dia mmg mantap la


bdk2 kat skola ni xda keje len selain bgaduh, btumbuk, makan flying kick, kne terajang n sgla mcm kekejaman lgi la..tkot gak nk tgk..ye la tkot pkiran tpngaruh jer

so, citer bmula ngan taun bru..ada bdak bru msuk nmanya Takiya Genji (main actor k..sgt macho n ensem)..c Takiya ni bhsrat nk conquer Suzuran tp sblm tu dia kne fight ngan Tamao Serizawa dlu (main actor gak..but lebey cute..mcho n sntiasa cool) coz serizawa sgt byk pengikot tau..

bjya ka takiya menakluki suzuran tu korg kne foung out sndri...sblm tu tuk ladies dhrap dpt mnhan perasaan bla tgk serizawa coz dia sgt macho + cool + ensem...alahai wtk yg sgt the macho la..hahaha





ni la dia Tamao Serizawa..wtk yg sgt dgemari ley miss dila coz sntiasa mantain macho n cool...wlaupon bkn dia main actor sbnar tp mata2 ladies akn tetap jatuh cintun kat dia..hahaha

n for Takiya Genji..miss dila xska sgt kat dia wlaupon miss dila sgt ska wtk c Shun ni dlm citer Hanazakari

apa2 pon miss dila nk smbg berangan wat keje dulu..gud day everybody..

p/s~ ada filem bru release..Lagenda Budak Setan..nk tgk....

2 Comments:

  1. blakepaghe said...
    best cite tu..mesti banyak gaduh2...
    miss dila said...
    mmg best pon..sgt ska wtak serizawa..cool n macho

Post a Comment



 

Saat bulan & bintang tersenyum Copyright © 2010 Designed by RindaAuthor MissDielaSunan :)