Monday, September 22, 2014

QS : Pure Marine Collagen

haiiiii Malaysians..Indonesians..Chinese..Japan..and all of u around the world..psstt..ohiogozaimasu..konichiwa Sho-chan..ehehemm

wokey..let's do the business..sesapa d cni pnah o suda pon bca entry miss dila sblm ni ttg QisaDaPolka Soap?? beeelooommm?? oh no..u better hurry honey..klu x..ai told u..menyesalll..

entry kli ni miss dila nk prkenalkan produk2 QisaDaPolka..ada sebut dlm entry sblm ni but not very details kan..mesti rmai yg masih tertanya..what kind of sabun QisaDaPolka Soap ni?? so..let's scroll down babe...huhuhu

 


Pure Marine Collagen sesuaaaiii untuk jenis kulit yang kering, berminyak dan normal..eh..eh..mcam semua jenis kulit aje tu..penggunaan yg kerap membantu kulit anda menjadi lebih lembut dan elastic g2..wah..tergoda aii..psstt..bukan sabun tuk muka aje tau..badan pon bolehh kiahh..tak kira pompuan o lelaki bole guna..

Bahan2 yang digunakan op coz la yang HALAL n mengikut SUNNAH ya..owez remember that QisaDaPolka Soap tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang bole memberi kesan negatif pd kulit..bhn utamanya Pure Marine Collagen, honey n palm oil

Kelebihannya?? oh..mari cni miss dila senaraikan...

1) Anti penuaan 
- mengurangkan kedutan dan garis penuaan yang ada di muka

2) Meningkatkan ketegangan kulit
- meningkatkan keanjalan kulit n menghaluskan garis halus serta kedutan di wajah

3) Khasiat madu
- memberi khasiat kepada kulit, membantu merawat jerawat dan membuat wajah kelihatan bersinar

Pure Marine Collagen..harga jual RM15 tak termasuk postage ya..

bagi sesapa yang nk miss dila pos ke Semenanjung Malaysia hrga postage adalah RM6 utk 1pc..klu nk lebih dr 1 bijik sabun kenala wat pnmbahan RM1.00 tuk setiap pc tambahan..

bagi yang ada kat Sabah o Sarawak..postage RM8 utk 1pc..tmbhan RM1.00/pc bg setiap tmbahan sabun...

sila jgn tya miss dila knpa hrga postage xsama bagi semenanjung, sabah n sarawak..ai dunt have the answer..soklan mcm tu sila ajukan pada pejabat pos...

what?? nak postage ke luar Malaysia..bole sja..lagila miss dila alu-alukan order anda yg di luar negara..t miss dila tetanya kat pejabat pos tu brpa harga postage utk ke negara anda ya.. :)

nk wat order..bolee..sila tggalkan komen d bwah bserta email spya senang..jgn tggalkan num fon..tiada security d cni...nk inbox miss dila d fb pon bole..klik MissDila FaceTheBook

jgn lupa tunggu entry miss dila seterusnya...banyak benda nk share psl QisaDaPolka Soap ni..so tungguuuu....

0 Comments:

Post a Comment



 

Saat bulan & bintang tersenyum Copyright © 2010 Designed by RindaAuthor MissDielaSunan :)